Top 10 Senior Danske Datingsider

Online dating bliver mere og mere populært blandt 50+ singler. Det er stadig en helt ny verden for mange af os, og kan godt virke lidt overvældende – Men det behøver det ikke at være! Hvis du registrerer dig på en side, der er specielt designet til seniorer, kan det være ganske simpelt. Vi har samlet de største, mest troværdige sider til dig, sådan at du kan lave lidt research, før du binder dig til at være betalende medlem. Vi har også fundet nogle gratis side, du kan overveje. Vi ønsker dig held og lykke i jagten på kærligheden.

Website____INTRODUKTION____VurderingScoreMERE
PartnerMedNiveau Mere end to tredjedele af medlemmerne har en bachelor-, kandidat-, eller doktorgrad

Bedøm det! dårlig ok god meget god fantastisk Mange tak! (3412)
9.9

Læs anmeldelse
Besøg website
Besøg PartnerMedNiveau
Be2 Har et af de største senior medlemsbaser online

Bedøm det! dårlig ok god meget god fantastisk Mange tak! (2011)
9.5

Læs anmeldelse
Besøg website
Besøg Be2
Nextlove Find din næste kærlighed

Bedøm det! dårlig ok god meget god fantastisk Mange tak! (1987)
8.5

Læs anmeldelse
Besøg website
Besøg NextloveSenest opdaterat den: Dec 10, 2018
FAQ
Hvorfor online dating?

Det simple svar er “fordi det er en sjov og nem måde at møde nye mennesker”. Vores erfaring fortæller os dog, at dette er det forkerte spørgsmål. For hvorfor skulle man ikke prøve online dating? De fleste har stadig ikke helt forstået, hvad online dating handler om, og hvor mange forskellige datingsider, der findes. Disse sider gør hvad de kan for at bringe ligesindede mennesker sammen – og hjælper med at finde en ny ven, date eller kæreste. Internettet er så at sige et værktøj, der hjælper en masse mennesker med at udvide deres søgeradius og bidrager med værktøjer, der gør søgningen sjov! Online dating er det, som du selv gør det til – ligesom det virkelige liv. Så “hvorfor online dating?”: Fordi det kan hjælpe dig med at finde det du søger, og fordi det kan være ret underholdende!Hvad er vigtigt, når jeg vælger datingside?

Dette spørgsmål hænger tæt sammen med svaret på “Hvorfor online dating?”: For det første er det vigtigt at definere, hvad du egentlig leder efter. En god start er at spørge dig selv, om du søger sjov og ballade eller et seriøst parforhold. Vi ved godt, at det kan være svært at skelne så skarpt, men det er den bedste måde at adskille de forskellige datingsider. I den ene ende har du ren “dating” (eller endda “casual dating”), hvor du kan søge efter interessante profiler i store databaser, og i den anden endda findes de såkaldte “matchmaking” sider, der vil hjælpe dig med at finde den eneste ene. Se vores anmeldelser af de forskellige datingsider for at finde ud af, hvilke datingsider, der tilbyder hvad.Hvor mange penge bør jeg bruge på online dating?

Der er mange forskellige muligheder, fra 100% gratis datingsider til betalingssider, der koster nogle hundrede kroner om måneden. Det er op til dig, hvilken type side, du foretrækker. Generelt er det vores erfaring at de betalingspligtige sider gør mere ud af, at opdage “scammere” og derfor udgør et mere sikkert forum, end de helt gratis datingsider. De betalingspligtige sider har næsten altid også en bedre kundeservice.Hvad er de uskrevne regler i online dating?

Vores første anbefaling er at oploade gode og interessante billeder af dig selv. Det er den bedste måde at komme i kontakt med andre online, da et billede skaber en umiddelbar reaktion og interesse. Det er ikke afgørende at være en supermodel – husk igen, at internettet bare er en udvidelse af vores “normale” virkelighed, og de andre medlemmer er også helt almindelige mennesker. Den anden vigtige anbefaling er at være ærlig. Det kan være fristende at pynte på sandheden, men det giver stort set altid bagslag. Vær dig selv og du har bedre chancer for at finde ligesindede. En tredje anbefaling er at overholde en ordentlig tone. Det er ok at være direkte i din kommunikation, men lad være med at fornærme eller såre andre. Måske oplever du opmærksomhed fra et andet medlem, der ikke tiltaler dig. Det er selvfølgelig ok at give et afslag, men dette kan gøres på mange måder. Forsøg at være fair og lad være med at være unødigt sårende.


Social Media

Facebook    Twitter    Google+


Site Finder

Partnermedniveau

 • Match.dk

  Super exceitd to see more of this kind of stuff online.

  fra: Denver Læs anmeldelse

 • PartnerMedNiveau

  Jeg var faktisk pænt overrasket over, hvor godt matchingen virker på PMN. Jeg har mødt nogle meget søde mænd som jeg har haft rigtig meget tilfælles med. Så selvom jeg ikke har fundet prinsen endnu er jeg tilfreds! Kan kun anbefales

  fra: Dorthe Læs anmeldelse

Online dating og sikkerhed

Online dating for senior singler er et sjovt og spændende eventyr, og antallet af datingsider for 50+ medlemmer på det danske markedet øges konstant.

 

Disse forskelligartede datingsider øger antallet af nye mennesker, du kan lære at kende – og dermed øger du også chancen for at finde nogen, du ”klikker” med. Det er sjovt og af og til glemmer folk at tænke på deres sikkerhed, når de dater online. For seniorer kan datingverden også være så ny, at de ikke er opmærksomme på, at de skal være forsigtige. Der er bestemt ingen grund til at være paranoid – de danske datingsider gør deres bedste for at skabe en sikker datingoplevelse for deres brugere – der er dog nogle grundlæggende sikkerhedsregler, man bør følge:

 

 1. Send aldrig penge til en person, du ikke kender. Du bør være utrolig varsom, hvis en person, som du lige har lært at kende, beder dig om hjælp finansielt. Historierne kan være nok så hjerteskærende, men oftest er de også opdigtede. Der findes desværre professionelle scammere, der opfinder dramatiske historier om sygdom, ulykke og andre tragiske begivenheder med henblik på at høste din medfølelse og dine penge. Især seniorer bliver ofte kontaktet. Tal altid med en ven eller advokat før du beslutter at hjælpe en person, du ikke kender. Udenforstående er oftest mere objektive.
 2. Vær forsigtig, når du møder en person ”offline” første gang. Du har lært en person at kende, som du finder interessant og tiltalende og du kan næsten ikke vente på at møde ham eller hende. Det er både naturligt og forståeligt. Du bør dog stadig tage dine forholdsregler. Fortæl nogen i din omgangskreds, at du planlægger et møde med en person, du har lært at kende online. Vælg desuden et offentligt sted, hvor du føler dig godt tilpas og har mulighed for at gå, hvis daten ikke forløber helt, som du havde håbet.

 

Disse punkter har ikke til hensigt at gøre dig bange! Online dating er langt det meste af tiden sjovt, sikkert og en god måde, at møde andre seniorer, hvis du holder dig til de grundlæggende regler og din sunde fornuft. Der er masser af danske 50+ singler ligesom dig, der leder efter den rette partner. Hvis du søger uforpligtende dates, en kæreste eller bare nogle nye venner i andre lande end Danmark, kan du også se vores partnersider i Holland, Frankrig, Sverige og Irland.

 

Uanset hvad du søger og hvor i verden, håber vi at du får en god rejse og ønsker alt det bedste!

 

Stadig forvirret? Prøv vores nye datingsideberegner!

Få resultater ×

Indsamling af data

0%
×
{wizardPercent}%
{intro}
{members}
{rating_stars}
{link_read_review}
{button_visit_site}
{button_visit_site}
×