review_subpage_headline


Vurdering
Funktioner
Troværdighed
Sikkerhed
Usability
Hjælp og support

Beskrivelse:

Match.dk er en del af den globale Match.com dating-platform. Det er en af verdens mest populære portaler for mennesker, der søger nye bekendtskaber og forhold. Antallet af medlemmer i kombination med deres avancerede matchmaking-program garanterer en hurtig, sjov og effektiv søgning. Platformens funktioner er gennemtænkte og giver dig mulighed for at sende mails, chatte og flirte med andre medlemmer. Match.dk anbefaler desuden deres “Daily 6”: Matches, som deres matchmaking-algorytme vurderer som interessante for dig. Det gør det nemt at lære andre at kende og finde ud af om kemien passer mellem jer.

Besøg Match.dk

Brugervenlighed og sikkerhed:

Brugen af platformen er lige fra registreringsprocessen designet med henblik på den bedst mulige brugervenlighed. Match.dk trækker på erfaringen fra deres søster-sider i en lang række lande i hele verden, og de holder fast i det samme fokus: At gøre det nemt for dig at komme i kontakt med andre og finde den rigtige partner. En fordel er desuden, at du kan tjekke dine nyeste matches og beskeder, når du er på farten: Med deres app kan du logge ind overalt.

Match.dk tager sikkerhed seriøst og passer på både dig og dine personlige oplysninger. Deres sikkerhedspolitik bliver forklaret grundigt på sitet. Alt i alt vurderer vi det til at være et troværdigt site, der sætter deres medlemmers sikkerhed højt.

Priser:

Abonnementslængde Månedlig pris Total pris Besparelse*
1 måned 239 DKK 239 DKK
3 måneder 149 DKK 447 DKK 37 %
6 måneder 119 DKK 714 DKK 50 %

*Sammenlignet med prisen for en 1 måned.

Besøg Match.dk