review_subpage_headline


Vurdering
Funktioner
Troværdighed
Sikkerhed
Usability
Hjælp og support

Beskrivelse:

PartnerMedNiveau.dk har virkelig fundet et hul på det danske datingmarked: Et matchmaking site for veluddannede singler, der søger langvarige parforhold med ligesindede. For at være helt ærlig vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle forvente af dette site, og på grund af navnet var jeg lidt tilbageholdende med at teste det. Men mine forbehold viste sig at være unødvendige: PartnerMedNiveau er faktisk en datingside “med niveau”. Selve produktet er professionelt og brugervenligt og deres koncept med partnerforslag virker godt. PartnerMedNiveau tilhører i øvrigt eDarling, der er Europas største matchmaking platform – det forklarer nok produktets høje kvalitet.

Og har medlemmerne så også “niveau”? Altså definitionen af “niveau” er nok ret subjektiv, men ca. 3 timer efter registrering blev jeg præsenteret for en restaurant-ejer, en medicinstuderende og en konsulent. Generelt var uddannelsesniveauet for mine partnerforslag ret højt, så på den måde lever siden op til sit løfte: Dating for singler med høje forventninger.

Besøg PartnerMedNiveau

Brugervenlighed og sikkerhed:

Forretningsvilkår og databeskyttelsesregler er lettilængelige på websitet. Disse dokumenter og selve platformen lever op til alle (retlige) krav. PartnerMedNiveau.dk er desuden e-mærket certificeret (dansk mærkningsordning for sikker nethandel) som en af de eneste datingsider i Danmark.

Fra et brugervenlighedsperspektiv er sitet et af de bedste vi har testet på det sidste. Nem registrering, behageligt og stilfuldt design og gennemtænkt opsætning af profilsiderne.

Priser:

Abonnementslængde Månedlig pris Total pris Besparelse*
1 måned 549 DKK 549 DKK
3 måneder 399 DKK 1197 DKK 25 %
6 måneder 299 DKK 1794 DKK 45 %

*Sammenlignet med prisen for en 1 måned.

Besøg PartnerMedNiveau