review_subpage_headline


Vurdering
Funktioner
Troværdighed
Sikkerhed
Usability
Hjælp og support

Beskrivelse:

Siden drives gennem en kredit funktion, hvilket holder omkostningerne nede, og sikrer, at du kun betaler for de funktioner, som du vil bruge. Kredit kan bruges til at chatte, emaileDu kan endda købe kredit til andre. Hvis du foretrækker en mere traditionel indgangsvinkel, er 1, 3 og 6 måneders medlemskaber også tilgængelige.

Victoria Milan garanterer privatlivet for alle medlemmers konti, og de udbyder endda en række funktioner, der hjælper eventuelle Lotharioer/Lothariner forblive anonyme. Deres brug af den varemærkede teknologi AnonymousBlur™ sikrer, at dit ansigt ikke kan genkendes.

Siden drives gennem en kredit funktion, hvilket holder omkostningerne nede, og sikrer, at du kun betaler for de funktioner, som du vil bruge. Kredit kan bruges til at chatte, emaile og give gaver til andre. Hvis du foretrækker en mere traditionel indgangsvinkel, er 1, 3 og 6 måneders medlemskaber også tilgængelige.

Besøg VictoriaMilan

Brugervenlighed og sikkerhed:

Victoria Milan byder på nogle interessante og nyskabende måder at undgå afsløring. Siden logger dig automatisk ud efter en bestemt tidsmængde, og enhver side har en panik knap, som vil bringe dig direkte til en normal ekstern hjemmeside. Medmindre du betaler for kredit eller medlemskab, skal du ikke forvente at få meget action. Den gratis konto er nærmere en slags vindue shopping. Hvis du betaler, har du mulighed for at bruge de avancerede søgefunktioner. Siden udbyder også et ret robust kundeservice team, som er tilgængeligt 24/7. Siden er også optimeret til mobil brug og kalder sig selv kvindevenlig… Da jeg selv er mand, kan jeg ikke bekræfte dette, men kan dog sige, at der er masser af venligt udseendet kvinder på siden.

Besøg VictoriaMilan